onsdag 26 september 2007

Lowcarb-pannkakor

Åt goda pannkakor ikväll. Smakade ungefär som vanliga men var lite sprödare så man fick vara lite varsam.

Recept:
3 ägg
3 dl proteinpulver (Dalblads BakePro 6% KH)
2 dl 40% grädde
2 dl standardmjölk
en nypa salt

Tillbehör:
Stenbitsrom
Räkor
Kesoröra med dill och salladslök
Creme fraichestuvade kantareller





Vissa kallar LCHF-kost för tråkig och svår att följa. Jag håller inte med, tvärtom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Proteinpulver?? Jag blir alltid förvånad när någon rekommenderar "pulver". Vad är proteinpulver?

Marcus sa...

Jag håller med. Det går bra att byta ut proteinpulvret mot mandelmjöl.
Proteinpulver är något som kroppsbyggare äter för att få i sig mycket protein men lite fett och kolhydrat. Naturlig mat? Knappast.